Despre Noi

În anul 1987 in unul dintre punctele ale Istanbul-ului, cartierul Laleli, a intrat in funcţiune Hotelul Yuksel. Începând cu accest an şi pana acum, hotelul a fost un fel de cămin călduros. Restaurarea din anul 2008 accesată expresie de "cămin călduros" s-a contopit cu modernismul contemporan şi confortul, iar serviciile oferite clienţilor noştri au continuat să se.desfăşoare intr-un mediu călduros.

Hotelul Yuksel este situat intr-o zonă uşor accesibilă. Hotelul este situat la o distanţă de 15 km de aeroport iar accesul cu taxiul durează 20 de minute iar cu metroul 25 de minute... Unul dintre mijloacele de transport cele mai des întrebuinţate de călătorii din Istanbul, metroul, are o staţie dispusă la o distanţă de numai câteva sute de metri de hotel şi vă aşteaptă pentru a va transporta acolo unde doriti... Hotelul Yuksel se află la o distanţă foarte mică faţă de centrale istorice din Istanbul, iar această face ca el să fie bine apreciat către turişti. Parcurgând o distanţă de numai 5 minute de mers pe jos puteţi ajunge la Bazarul Acoperit (Kapalicarsi), Moschee Suleymaniye, Sfănta Sofia, Moscheea Sultanahmet sau Bazarul Egiptean.

Hotelul are 77 de camere dotate cu orice fel de confort, în care veţi putea locui simţindu-vă ca acasă. În Hotelul Yuksel puteţi face mai mult decât să vă odihniţi, aici puteţi să vă desfăşurati şi întrunirile de afaceri. Slab de intruniri este dotat cu internet prin cablu sau wireless şi are dotări tehnologice precum şi o centrală deschisă pentru utilizarea internaţională unde puteţi să desfăşuraţi cu uşurinţă orice fel de întrunire de afaceri. În cadrul micului dejun servit in restaurantul nostru sau în cadrul servirii unui aperitiv la barul nostru, echipa noastră de specialişti vă va prezenta cele mai potrivite selecţii pe măsură gustului dumneavoastră.